By_H@cKeRo Onursal Üye
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 42 Nerden : her yerden aynı zamanda hicbir yerden İş/Hobiler : yönetici Lakap : By_H@cKeRo Kayıt tarihi : 15/01/09
| Konu: Gerilla Marslari Cuma Ocak 30, 2009 10:46 pm | |
| GERILLA MARSLARI
Gerilla Marslari 2 Toplam : 90 Mp3 | | CD Boyut: 86,3 MB
Benim Mesgenim Daglardir Diren Ha Diyarbekir Diren Dizanim Kurdim Doxtor Hepepceee Heval Hezil Cayi Hpg Atakda TC Batakda Hucra Tari Iro Dema Sorese Isyan Atesi Ji Bo Serok Jina Azad Jiyana Sehidan Ka Sona Me Ka Welate Me Kurdistan Kandil Orada Gerilla Orada Kani Düezel Karinliklar Cökende Kecen Kurdistan Kemdi Kes Nebe Kurdin Miren Kireve Kizil Güler Acinca Kom Bibin Kücügüm Kurd In em In Kurdin Em Kurdistan Yeke Kurdistan Kurdistana Min Kurdistane Kurno Rabin Raperin Kurdno Yabanin Le Halo Le Zer Zer lexe Gerilla Lexe Lexe Lexin Birano Lexin Lexin Gerilla Li Gurbeti Lo Dilo Nehir Kenarinda Yürüyorlar Nesek Bun Numana Agit Ölmedi Mazlum Dogan Ölürem Kurdistan Oramar Oy Kurdistan Panzde Tebax Partiya Kargere Kurdistan Partizan Pesmerge Permegeyen Qehreman Qehreman Rengvano Roj Bas Gerilla 2 Roja Me Roj bas Sehid Namirin Sehit Heval Selam Var Ser Sere Sere Sere Azadi Serneke Serok Cuya Romaye Serok icin Serok U Reber Silav Sirine Kurdistan Sitemkar Sondame Sorxwin Tarihin Delikanli Cocuklari Taxa Jere Tecrit Teh Tecekir Teyrike Gurbete Tolhildan Tu Buy Denge Isa Uzun Hava Welatcan Welate Me Gulistane Were Le Le Xorte Kurdum Yan Mirin Yan Diyarbekir Zilan Zimane Kurdi DOWNLOAD | |
|