aglama bebegim aynı daldaydık bırak beni geçmiyor gunler hasretinden prangalar eskittim hikayemiz kara yazı karanlıkta kız kaçıran kurtulus savası destanı maviye çalan gözlerin suskun şahin gibi uğurlar ola
1.can ali can canımı yakanlar dumana baktı 2.doğma kardeşim aralıyam ben 3.ekranda can 4.fadike 5.gül dikeni yeter bana 6.koçero 7.koçero 2 8.kursun kursun üstüne 9.uçun kuşlar uçun
ayrılığın hediyesi başım belada bir acayip adam entel maganda gel hadi gel hasretinden prangalar eskittim hiç bir şeyimsin kalan kalır o vahşi at oy havar tezgahtar nebahat yangın gecesi
ahmet kaya birazda sen ağla(son) 1.benden selam söyleyin 2.bir de sen gitme 3.çilli kedi 4.çökertme 5.dağlarda ölmek isterim 6.halkların kardesliği 7.jilet yiyen kız 8.nenni bebek 9.niye böyle anne 10.oy benim canım 11.selam ederim halkım 12.sensiz yasayabilmirem
1.adı bahtiyar 2.amanım minnoş 3.birazdan kudurur deniz 4-bu yanlızlık benim 5-çek mustafa çek 6-doğum günü 7-evlerinin önü 8-iyimser bir gül 9-kaçak ve anne 10-kaçakçı kurban 11-kardelenler açınca 12-yollarına baka baka
1-geldim 2-gönül yarasına lokman olan şah 3-kalsın benim davam 4-derdin ne senin 5-turna semahı 6-baba bugün (sana gelmek istiyorum) 7-arpa orağa geldi 8-sürmeli (ne yandasın) 9-dersimliler 10-deli kuşun öttüğü
bahtiyar baş kaldırıyorum dağlarda kar olsam degirmen başında vurdular beni diyarbakır türküsü doğum günü duman çökmüş munzura gider oldum hadi sen git işine hey göklere ne yandasın oy leli ölürem kardaş turna semahı üşür ölüm bile yemen türküsü
bir anka kusu bir minik kız çocoğu biz üç kişiydik böyle bir sevmek dokunma yanarsın içimde ölen biri kenar mahalleli merhaba newroz ateşi rinna rinna nay sürgün acısı tıka basa pastırma
1-dardayım 2-doruklara sevdalandım 3-eylüle isyan gibi 4-gas sabah 5-hep sonradan 6-karar vermek zor 7-kendine iyi bak 8-sevgi duvarı 9-şiddet 10-şiire gazele
ağladıkça bize ne oldu cinayet saati gururla bakıyorum dünyay kum gibi mavinin türküsü ölüm dörtlügü özgür çağrı sabır kalmadı saza niye gelmedin yalan da olsa yeter
alnında dağ ateşi amenna bir veda havası bu gala daşlı gala demedim mi haydar haçan ölesim gelir hani benim gençligim katlime ferman kılıç balığının öyküsü tut ki gecedir unutulmayanlara yaşamadın sen yorgun demokrat yüreğim kanıyor