Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaportalGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Kenan Evren’i yaşatalım!

YazarMesaj
By_H@cKeRo
Onursal Üye
Onursal Üye
By_H@cKeRo

Erkek Mesaj Sayısı : 164
İş/Hobiler : yönetici
Lakap : By_H@cKeRo

Kenan Evren’i yaşatalım! Empty
MesajKonu: Kenan Evren’i yaşatalım!   Kenan Evren’i yaşatalım! Icon_minitimePaz Ocak 18, 2009 5:43 pm

Kenan Evren’i yaşatalım! Evren

Bugün, üzüleyim mi yoksa sevineyim mi bilemedim. Filistinle ilgili bir yazı yazmayı planlıyordum, fakat elim bir türlü klavyeye gitmedi. Çok fazla birşeyler yazamazdım zaten. Acı devam ediyor hala..
Bugün, Türkiye’nin en acı gününden birini yaşıyoruz. Evet acı bir gün! Sizce bu acı gün neyden kaynaklı olabilir?
Mutlu olmanız mı gerekiyor yoksa hüzünlü mü?
Kenan Evren’i hastaneye kaldırmışlar. Bakın haberimiz şöyle ;

İZMİR’de yaşayan Yedinci Cumhurbaşkanı Kenan Evren, soğuk algınlığı nedeniyle askeri hastanede tedaviye alındı.
Yıllarca Muğla’nın Marmaris İlçesi’ne yaşadıktan sonra İzmir’e taşınıp, Hava Eğitim Komutanlığı içindeki general lojmanlarında kalmaya başlayan Yedinci Cumhurbaşkanı Kenan Evren üşütüp, hastalandı. 92 yaşındaki Evren, geçen pazar günü, 112 Acil Servis ambulansı ile Güzelyalı’daki lojmandan alınarak, Hatay semtindeki İzmir Mevki Asker Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan muayenede Evren’in üşütmeye bağlı olarak hastalandığı anlaşıldı. Tedaviye alınan Evren hastaneye yatırıldı. Hastalığın zatürreeye çevirmemesi için tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Kenan Evren 2007 yılı Ekim ayında da kalın bağırsağındaki keseciklerin kanaması nedeniyle bir süre Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi görmüştü

Açık söylüyorum, Kenan Evren’in hasta olup olmaması beni çok fazla ilgilendirmiyor. Beni asıl ilgilendiren, Kenan Evren’in Türkiye’ye yaşattığı acıların hesabının sorulup sorulmayacağı. Bu adam eceliyle ölürse çok ama çok üzülürüm. Niye?
Yaşanan onca işkence, katliam, kayıpların sorumlusu olduğu için. Gencecik insanlara “asmayalım da besleyelim mi?” diyerek idam eden Kenan Evren’in eceliyle ölmesine üzülürüm. Üzülürüm, 80′den sonra hiçbirşeyin aynı kalmadığı bir ülke yarattığı için. Siyasete ilgisiz, apolitikleşen -işte bu yüzden apolitik.org’u açtık- gençlik yarattığı ve bundan hesap sorulmadığı için!
Üzgünüm!
Eğer ölürse ! Gideceği yer bellidir zaten! Cehennem’in en dip köşesi!
Ama itibarsız bir şekilde! Katlettiği onlarca insanın ızdırabı içinde!
İşte bu yüzden yaşatalım! Yarattığı dehşet için hesap soralım! Yaşatalım ki; 12 Eylül mağdurları huzur bulsun! Erdal Eren, rahat rahat gülümsesin bize!
Birgün darbecilerden hesap soracak bir gençlikte çıkacak bu ülke de! İşte o zaman :
YANACAK TÜM DÜNYA!
http://www.hackero.hareketforum.org

Kenan Evren’i yaşatalım!
1 sayfadaki 1 sayfası